13 januari eerste ”Ontmoeten en Verbinden met Muziek”in de d’Olde Bieb

Vanaf  13 januari a.s. zijn er wekelijks avonden met de titel Ontmoeten en Verbinden met Muziek. De locatie is d’Olde Bieb Wielewaal 5 in de wijk Wolfsbos. De avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen om ongeveer 22.00 uur. Iedereen die een instrument kan bespelen of wil leren spelen of wil gaan zingen (karaoke) is welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Karaoke is een geweldig avondje uit.

Bij Karaoke kom je met mensen samen om te zingen. Er wordt in een karaokeruimte in d’Olde Bieb bekende muziek afgespeeld waarbij de zang is weggehaald. Jij gaat namelijk zelf deze nummers zingen! Je krijgt gelukkig wel hulp, want je kan meelezen met de songtekst die via een video wordt getoond. Je zingt in een echte microfoon zodat iedereen je goed kan horen en het er professioneel uitziet en klinkt. Heb je geen gouden keeltje? Maak je geen zorgen! Bij karaoke gaat het vooral om plezier en gezelligheid.

VOOR HET EERST KARAOKE

In onze karaokeruimte heb je keuze uit veel verschillende nummers zodat er altijd wel een nummer bij zit wat je kent. Je kunt eerst de kat uit de boom kijken door andere vrienden voor te laten gaan, of bijt juist het spits af en begin zelf de karaokeavond. Vind je het spannend om zo voor verschillende mensen te zingen?  Geen probleem er zijn is het belangrijkste.