Yes het perfecte plaatje!

Hoogeveen – Je staat bij een sportwedstrijd, concert of evenement en je maakt een foto die eigenlijk wel heel tof is. Maar ja je wil ook wel dat het grotere publiek die ziet, want je wil wel eer van je werk!

En dit is precies waar wij als vrijwilligers van Regionieuwshoogeveen hard naar op zoek zijn. Mensen die af en toe even tijd hebben om een evenement/activiteit/sportwedstrijd  te bezoeken om een foto te maken en een klein verslagje er bij te leveren.

Wil jij een bijdrage leveren en lijkt het je leuk om u aan te sluiten als vrijwilliger? Regionieuws Hoogeveen verwelkomt graag nieuwe redactieleden, fotografen, mensen die zich bezig willen houden met verslaggeving van diverse onderwerpen, en/of plaatsen van berichten op de site  . Wilt je meer weten? Neem dan vooral contact met ons op via [email protected]. Noteer uw naam, adres en telefoonnummer en we zullen spoedig met u contact opnemen. Ook voor op- of aanmerkingen en feedback is Regionieuws Hoogeveen bereikbaar via bovenstaand e-mailadres.

Ook voor activiteiten en (sport)verslagen en redactionele artikelen

Gelukkig weten al veel (sport)verenigingen de site en redactie van Regionieuws Hoogeveen te vinden voor verslagen, kampioenen en redactionele artikelen. Maar ook organisaties van (muziek)evenementen weten de weg steeds beter te vinden naar een groot lezersbereik in hun regio. In de paar maanden dat Regionieuws Hoogeveen nu online is hebben we gelukkig al  complimenten mogen ontvangen van organisaties en adverteerders dat berichtgeving op deze site beduidend meer bezoek genereerd. Door dit succes zijn we dus ook op zoek naar mensen die ons team willen versterken. En de aantal uren? die bepaal jij!