Algemeen

Workshops beeldende kunst voor senioren

Hoogeveen – Scala Centrum voor de Kunsten organiseert in april twee inspirerende workshops beeldende kunst in het kader van Gekleurd Grijs, een actief cultuurprogramma voor senioren in Drenthe. Vakdocent Lotte van der Kemp verzorgt op vrijdag 5 april een workshop ‘portret tekenen en schilderen’ en op woensdag 10 april een workshop ‘artistiek onderzoek’. De workshops vinden plaats van 10.00 tot 11.30 uur bij Scala aan de Markt 5 in Hoogeveen. Meedoen aan een workshop kost € 12,50. Aanmelden kan via ontdekscala.nl en 0528-235005.

Portret tekenen of schilderen
In de workshop ‘portret tekenen of schilderen’ gaat het om natuurgetrouw leren tekenen. Je kijk vooral naar je eigen manier van werken. Je gaat experimenteren, technieken en materialen mengen en vooral buiten de gebaande paden werken. Een portret was nog nooit zo eigen.
Artistiek onderzoek
De workshop ‘artistiek onderzoek’ biedt inspiratie voor wie op zoek is naar meer verdieping in eigen werk. Het doorlopen van je persoonlijk artistiek onderzoek kan moeilijk en soms eenzaam zijn. In deze workshop leer je hoe je het kunt aanpakken. Het is de bedoeling dat je eigen werk meeneemt waar je al mee bezig bent. De meegenomen werken ga je beschouwen en je gaat reflecteren op je eigen stappen.

Theater
Bij Scala in CCM De Plataan in Meppel zijn op donderdag 11 april van 11.00 tot 12.00 uur en op maandag 15 april van 13.30 tot 14.30 uur workshops theater voor senioren in het kader van Gekleurd Grijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen