Willy en Egbert Knol vierden hun 65 jarig huwelijk

Hoogeveen-Zondag 27 augustus waren Willy en Egbert Knol 65 jaar getrouwd

Namens de gemeente Hoogeveen bracht de loco-burgemeester Jeroen Westendorp het echtpaar op maandag 28 augustus bezoek om hun te feliciteren met hun 65 jarig huwelijk.

Vijfenzestig jaar geleden stapten Willy en Egbert in het huwelijksbootje. Dit bijzondere moment is het afgelopen weekend gevierd met kinderen, klein- en achterkleinkinderen en allen die inmiddels bij het gezin horen.

Willy groeide op in een gezin van 4 kinderen en Egbert kwam uit een gezin van 7 kinderen. Ze ontmoetten elkaar op 1 maart 1953 waarbij Egbert zijn route op de fiets heeft aangepast om de avond gezellig samen te zijn met Willy.

Ze zijn getrouwd op 27 augustus 1958 en hebben samen 3 kinderen gekregen.

Egbert verdiende de kost als chauffeur bij Ambrosius en Willy had diverse betrekkingen zoals de bereden politie en bij bakker Bramer. Later hebben zij zich samen vele jaren zich ingezet als huismeester van diverse appartementen. Dat ze van reizen houden lieten ze weten nadat ze met pensioen gingen. Vele kilometers in de auto werden afgelegd van Noorwegen tot Portugal. Ook tegenwoordig rijden Egbert en Willy met gemak nog door het hele land om familie of vrienden te bezoeken.

Ze genieten nog volop van elkaar en van het leven in hun appartement aan de Brederoweg.