Algemeen

Werkgroep Oekraïense Vluchtelingen organiseert een dienst voor Oekraïense mensen en belangstellenden

De W.O.V. Kerken Hoogeveen ( Werkgroep Oekraïense Vluchtelingen) organiseert namens de kerken Hoogeveen een dienst voor Oekraïense mensen en andere belangstellenden. De dienst heeft als centraal thema;  “ Wie in Jezus durft te geloven, zal Zijn nabijheid ervaren op de weg naar het Hemelse Vaderhuis”.  In deze dienst zal Daniela Bolks, voorzitter van de werkgroep als voorganger voorgaan.

In de dienst komen zowel Oekraïense liederen als Engelse talige liederen naar voren. Aan de hand van het thema zal ook aan de Oekraïense gemeenschap het Heilig Avondmaal worden aangeboden. Naast een tolk voor de Oekraïense bezoekers, zal er ook een Engels talige tolk aanwezig zijn. Daardoor is de dienst voor iedereen bereikbaar, en ieder die zich betrokken voelt bij de Oekraïense gemeenschap van harte welkom.

De werkgroep Oekraïense vluchtelingen zal maandelijks een dienst organiseren en hiervoor maakt de werkgroep gebruik van diverse andere voorgangers die komen uit de diversiteit aan kerken die Hoogeveen rijk is. De W.O.V. kent haar oorsprong in het diaconaal platform Kerken Hoogeveen, waar diverse kerkgemeenschappen in Hoogeveen bij aan zijn gesloten.

Aanvangstijd: 18 september 14.15 uur; start dienst is om 14.30 uur.

Locatie:          Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Hoogeveen

Van Echtenstraat 64, 7902 EP Hoogeveen

 

Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met elkaar onder het genot van een kop koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen