Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden

Hoogeveen – Vanaf 14 juni organiseert Bibliotheek Hoogeveen elke tweede donderdag van de maand Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan.

Tieneke Ringenier, een van de weinige vrouwelijke aannemers in Nederland, is deze keer te gast. Het bedrijf van de man van Tieneke ging in 2014 failliet. Sindsdien houdt Tieneke zich bezig met vragen als: hoe ga je om met je emoties? Wat is er nodig om de situatie te accepteren? Hoe buig je jouw leven weer om van een negatieve naar een positieve situatie? Tieneke wil in haar presentatie werkzoekenden inspireren en een flinke duw in de goede richting geven.

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan.
Goed om te weten:
Deelname is gratis en telt bij het UWV als activiteit.
Wanneer?
Elke tweede donderdag van de maand van 10.15 tot 12.15 uur. Data deze zomer: 14 juni, 12 juli, 9 augustus en 13 september. Elke maand behandelt Walk&Talk een ander thema. In juni is het thema Motivatie, inspiratie en doorzettingsvermogen.