Vrijwilliger worden, misschien iets voor u?

Vrijwilligers Hoogeveen zoekt vrijwilligers voor verschillende activiteiten. Misschien zit er ook iets voor u bij?

Gezellig fietsen
Fietsen is fijn, samen fietsen nog fijner. Er op uit in de omgeving en gezellig kletsen onderweg. Herkent u zich hier in? Er zijn verschillende mensen die graag samen willen fietsen. Ook fietsen met een Duofiets (met accu) is een mogelijkheid, zo kunnen nog meer mensen genieten van een heerlijk stukje fietsen. Namens het Centraal Meldpunt Vrijwillige Thuishulp horen we graag van u.

Extra aandacht voor de dementerenden zorggroep Treant
Hand- en spandiensten in een huiskamer op een afdeling voor dementerenden. Denk hierbij aan fruit snijden, kopje koffie schenken, even met iemand naar buiten, de krant lezen. Eventueel lekker een soepje koken of pannenkoeken bakken. Kortom net dat stukje extra aandacht voor de bewoner.
Gezellig even bij elkaar zijn
Wij zijn opzoek naar een vrijwilliger voor een mevrouw van 66 jaar. Mevr. zit in een duwrolstoel en zou graag samen buiten willen wandelen of gewoon gezellig een praatje maken. Mevrouw is wonende bij de stichting “De Noorderbrug” in Hoogeveen

.
Hond uitlaten
Welke hondenliefhebber(ster) is bereid te helpen om een lief hondje van ongeveer 30 cm hoog één keer per dag uit te laten? Het baasje heeft momenteel gezondheidsproblemen en is daardoor niet in de gelegenheid om haar hond minstens één keer per dag even uitgebreid uit te laten zodat het beestje ook goed zijn energie kwijt kan. Kan en wil jij hier iets in betekenen? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten zodat we contact met je kunnen opnemen. Het hondje zal je erg dankbaar zijn en het baasje ook!

Chauffeur personenbus en/of vrachtwagen (man/vrouw)

NNCZ Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos is op zoek naar een fitte chauffeur (man/vrouw) voor Personenbus in bezit van rijbewijs B, een vaste dag per week beschikbaar om te halen en brengen van bezoekers van de dagbehandeling, te rijden voor bewoners van locatie en om te rijden met interne post voor de verschillende locaties. Tevens is NNCZ Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos op zoek naar een fitte chauffeur voor het besturen van een kleine vrachtwagen. Deze bestuurder is in bezit van rijbewijs BE voor vervoer van maaltijden naar een aantal locaties en inzetbaar voor vervoer van spullen naar locaties voor allerlei activiteiten.

Medewerkster telefonische hulpdienst bij Tegen Haar Wil
Het draaien van telefonische hulpdienst voor vrouwen die te maken hebben of hebben gehad met seksueel geweld, stalking, huiselijk geweld. Men kan anoniem bellen. U biedt vrouwen van bovengenoemde doelgroep een luisterend oor en waar mogelijk ook praktische informatie. U maakt korte verslagen en werkt vanuit huis, maar u gaat 1 á 2 keer per maand naar Hoogeveen voor vergaderingen of deskundigheidstraining. Aan het werk gaat een uitgebreide training en een inwerkperiode vooraf.
Vrijwilligers Hoogeveen is te bereiken via www.vrijwilligershoogeveen.nl (contactformulier), telefoon 0528-278855 (receptie SWW) of per e-mail info@vrijwilligershoogeveen.nl.