Algemeen

Volgende stap herinrichting Hoofdstraat

Hoogeveen: Aannemer Zuidema uit Hoogeveen start begin november met de herinrichting van het gebied rondom de Cascade, de 2e fase van de herinrichting van de hoofdstraat.

De eerste klus van fase 2 is de sloop van het vaste podium halverwege de Cascade. Deze wordt in november gesloopt. Hiervoor in de plaats komt een beter toegankelijk wandelpad over de Cascade. In de periode 18 november tot 1 januari vinden er geen werkzaamheden plaats in verband met de bereikbaarheid van de winkels tijdens de feestdagen. Vanaf januari 2020 gaat aannemer verder met de nieuwe inrichting.

Inloopavond

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden wordt een inloopbijeenkomst gehouden. U kunt kennismaken met de mensen van aannemer Zuidema, daarnaast worden de sloopwerkzaamheden van het podium toegelicht met de gevolgen hiervan op de bereikbaarheid. De inloopbijeenkomst wordt gehouden op woensdag 30 oktober van 18.30 tot 19.30 uur in het Herman Bavinckhuis (Stoekeplein 4, 7902 HM Hoogeveen). Voor de werkzaamheden die vanaf januari worden uitgevoerd volgt een tweede inloopbijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen