Algemeen

Voeding staat centraal bij voorlichting stomadrager

Hoe ga je om met voeding, als je drager van een stoma bent? Woensdag 8 juni van 10.00 – 12.00 uur organiseren de stomaverpleegkundigen van Saxenburgh weer een koffieochtend voor stomadragers, partners en belangstellenden. Zij doen dit in samenwerking met de Nederlandse Stomavereniging en deskundigen van de leverancier van stomahulpmiddelen. De bijeenkomst vindt plaats in het Vechtgenotenhuis in Ommen, Beerzerweg 5d. Deelname is gratis.

Het thema voeding staat centraal. De leverancier verzorgt een presentatie en de Nederlandse Stomaverenging vertelt over wat de vereniging voor stomadragers kan betekenen. De stomaverpleegkundigen van Saxenburgh geven adviezen en beantwoorden alle stoma-inhoudelijke vragen.

Het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden. Daarnaast is de koffieochtend vooral ook een gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten in een ongedwongen sfeer.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan tot 6 juni via info.convatec@convatec.com (onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer) of via het gratis telefoonnummer (0800) 022 44 44.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen