Verkiezing Jong Hoogevener van het jaar 2018

Hoogeveen – Sinds 2017 houden we de ‘Jong Hoogevener van het jaar’ verkiezing. Deze verkiezing is bedoeld om Hoogeveense kinderen, jongeren of groepen jongeren die iets bijzonders hebben gedaan, in het zonnetje te zetten. Want: er zijn in Hoogeveen veel jongeren en kinderen die zich inzetten en iets betekenen voor hun buurt, club of omgeving.

Jeugdjury
De Jong Hoogevener van het jaar wordt gekozen door een jeugdjury. Die jury bestaat uit een vertegenwoordiging van leerlingen van scholen uit Hoogeveen. Dit jaar is Stefan Alles, de Jong Hoogevener van 2017, de voorzitter van de jeugdjury. Er zijn vooraf geen eisen gesteld aan de Jong Hoogevener van het jaar, de jury beslist zelf wie er wel en niet voor in aanmerking komt.
Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2019
Op 2 januari wordt de Jong Hoogevener van het jaar bekend gemaakt, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.
Weet je iemand?
We hopen op veel aanmeldingen. Dus ken je iemand die iets bijzonders heeft gedaan in 2018, nomineer hem of haar dan snel voor de Jong Hoogevener van het jaar. Stuur naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer van de genomineerde plus je motivatie naar [email protected]. Je kunt ook een bericht sturen via whatsapp naar 06-40791272 of stuur een bericht via facebook of instagram van Jong Hoogeveen. Iemand aanmelden kan tot 10 december! foto: gemeente Hoogeveen