‘’Vergeten’’ voetbalveld gemaaid door sponsoren

Elim – Voor SC Elim staat er een belangrijke wedstrijd op het programma, alleen lag het veld er niet piekfijn bij. De club bracht in een bericht het volgende naar buiten waar ze de sponsoren bedanken voor het werk, dat de in hun ogen, de gemeente had moeten doen.

Elim speelt zaterdag 26 mei een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. En zo`n wedstrijd wil je graag spelen op een mooie en goed gemaaide grasmat. Echter de gemeente Hoogeveen vond het niet nodig om te komen maaien en Sc Elim kon wel voetballen op een grasmat waarop het gras te hoog staat en de bal niet wil rollen.
Gelukkig zijn er in Elim sponsoren en vrijwilligers die wel bereid zijn om te zorgen dat zo`n unieke wedstrijd op een mooi en goed gemaaide grasmat gespeeld kan worden.
Tevens is TV Drenthe morgen aanwezig om de wedstrijd te filmen voor het programma onze club en dan heb je de unieke kans om als sportgemeente Hoogeveen goed voor de dag komen en aan iedereen laten zien dat de velden er bij alle sportverenigingen goed bij liggen.
Daarom wil Sc Elim Tuinservice Ricard Kleine en alle vrijwilligers die uren bezig zijn geweest bedanken om SC Elim en vv Helpman morgen te laten spelen op een goed gemaaide grasmat.

https://www.facebook.com/100008893248526/videos/pcb.1819404518365972/1819402571699500/?type=3&theater