Algemeen

Tweede Verbindingsfestival

Hoogeveen – Het Verbindingsfestival in januari was een groot succes. Daarom houdt de gemeente 15 juni 2019 voor de tweede keer een Verbindingsfestival in en om het Raadhuis van Hoogeveen.

Tijdens dit festival is te zien welke nieuwe verbindingen er zijn gelegd tussen bestuur en inwoners. Inwoners en bestuurders laten zien hoe het ook anders kan. Het Verbindingsfestival gaat over bestuurlijke vernieuwing, over verbindingen leggen, over samen werken aan maatschappelijke doelen. Het Verbindingsfestival is voor, door en met inwoners, raadsleden, collegeleden en ambtenaren.

HULP NODIG

Het doel is om dit tweede Verbindingsfestival een nog groter succes te maken dan in 2018. Hulp is daarom nodig! De werkgroep zoekt: – inwoners die mee willen denken en/ of organiseren – inwonersinitiatieven die zich willen presenteren tijdens het festival – goede ideeën voor het festival

AANMELDEN EN INFORMATIE

Neem contact op met Marike Timmer, Procesregisseur Bestuurlijke Vernieuwing per mail m.timmer@dewoldenhoogeveen.nl of telefonisch 06 – 5237 6333.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen