Algemeen

Truckstarteam #Krattenpolka zoekt hulp

Hoogeveen/Assen – Het team Krattenpolka zoekt lege kratjes bier. Team Krattenpolka is ontstaan als een ludieke grap en is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen. Hun video op diverse media is ruim 10 miljoen keer bekeken. Inmiddels is er een goed doel aan gekoppeld genaamd Stichting Hoogvliegers.

Team Krattenpolka zamelt lege kratten bier in zodat het statiegeld aan Stichting Hoogvliegers kan worden gedoneerd. Stichting Hoogvliegers is een stichting die kinderen die ongeneeslijk ziek zijn een dag van hun leven te geven. Zo vliegen ze mee in een echt vliegtuig en mogen ze onder begeleiding ook zelf vliegen. In de afgelopen tien jaar vlogen er ruim 9000 kinderen mee, in 2017 alleen al 520 kinderen.

Marieke Kolk (bovenste rij 2e van links) en Jeroen kolk ( onderste rij 2e van rechts)

Twee leden uit Hoogeveen Marieke en Jeroen Kolk, proberen samen met hun team een recordpoging te doen op het Truckstar Festival in Assen komend jaar. Tot die tijd word er zo veel mogelijk ingezameld op andere festivals en/of feesten. Omdat de hele vereniging op vrijwilligers draait hopen ze via deze manier zo veel mogelijk kratten in te kunnen zamelen.

Video #Krattenpolka op Truckstar Assen in 2017.

Klikbare link voor meer informatie over de Hoogvliegers

Facebookpagina #Krattenpolka

Wilt u kratten doneren of een andere vorm van donatie doen? Klik dan op de Facebookpagina link en neem contact op met het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen