AlgemeenZakelijk

Toerkoop Bakker Reizen is failliet

Hoogeveen – Toerkoop Bakker Reizen is failliet. Het reisbureau heeft zelf het faillissement aangevraagd voor zijn vestigingen in Assen en Hoogeveen.

Het faillissement is onder ander te danken aan de huidige corona maatregelen. Mensen annuleerden de reizen en er kwam weinig tot niks geen boekingen meer binnen. All klanten worden de aankomende periode geïnformeerd. Er zal dan gekeken worden samen met de klant naar een oplossing.

De afgelopen 3 maanden is Toerkoop Bakker non stop bezig geweest met het annuleren, wijzigen en omboeken van reserveringen. Daarbij kwam er geen enkele nieuwe boeking meer binnen en moest het bedrijf zelfs alles wat ze in de maanden voor de crisis verdiend hadden weer terugbetalen. Het team van Toerkoop Bakker heeft  gevochten met het  hele team, maar helaas moeten constateren dat we dit Corona gevecht niet kunnen winnen.
Alle klanten met een lopende reservering of ontvangen coronavoucher zullen in de komende dagen/weken actief benaderd gaan worden door het SGR en geïnformeerd worden over de afhandeling van hun dossier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen