Algemeen

T.C. De Weide start doneeractie om tennisbanen te renoveren en te kunnen blijven gebruiken

Hoogeveen – Bij T.C. De Weide in Hoogeveen tennissen ze met veel plezier . Het tennispark bestaat uit 9 tennisbanen en 2 padelbanen. De gezellige vereniging heeft veel enthousiaste leden waaronder meer dan 100 kinderen! Naast trainen, worden er ook wedstrijden gespeeld en doet de vereniging  mee met de tenniscompetitie.

 

Baanbrékend of wordt het baanbouwend tennisnieuws?

Maar nu zijn de tennisbanen zo intensief gebruikt waardoor de banen zodanig versleten zijn dat er een afkeuring van de banen door de KNLTB boven het hoofd hangt. Als dat gebeurt, kunnen er geen competitie en wedstrijden meer gespeeld worden.

De Gemeente Hoogeveen, die zelf flink moet bezuinigen,  kan de vereniging helaas niet helpen. TC De Weide moet zelf zorgen dat de banen vervangen worden. In totaal is er € 280.000 nodig om 7 banen te vervangen. Dat is heel veel geld!

Als vereniging wordt er veel georganiseerd om het geld bij elkaar te krijgen. Alle tennis en padel leden zetten de schouders onder dit project. En de leden willen ook graag helpen om het bedrag bij elkaar te krijgen, daarom hebben ze een doneeractie opgestart. Het doel is om te proberen € 40.000,- euro in te zamelen. Dat is het bedrag dat nodig is om 1 tennisbaan te vervangen.

De leden willen héél graag blijven tennissen en competitie spelen, we hopen dan ook op uw steun! Helpt u ons met een donatie? Gebruik dan onderstaande link. Doneren kan vanaf € 5,-. Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

https://www.doneeractie.nl/baanvervanging-tennisvereniging-t-c-de-weide/-46481

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen