Stichting droomwens zoekt ‘’lopers’’

Hoogeveen – Stichting Droomwens is een stichting die de wens van chronische zieke kinderen laat uitkomen. Dit is al meer dan 12 jaar een goedlopende stichting in Rotterdam en omstreken. De stichting is nu een afdeling aan het het opzetten in het noorden met als standplaats Hoogeveen.

Stichting Droomwens is een netwerk van betrokken mensen en instellingen die de mooiste dromen of wensen probeert te verwezenlijken van kinderen die een ingrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Denk aan kinderen met een beperking of ziektebeeld, slachtoffers van mishandeling of misbruik. Ook voor kinderen die één of beide ouders verloren hebben staan bij ons centraal. Kortom kinderen die het slecht getroffen hebben, laten weten dat de maatschappij om hen geeft.

Ben jij minimaal 16 jaar, ben je graag van betekenis voor iemand en wil jij een flexibele baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stichting Droomwens maakt de wensen waar van kinderen die een ingrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben. Om dit te realiseren zijn er donateurs nodig. Jouw taak zal zijn om eenmalige donateurs te werven. Meer informatie  stichtingdroomwens.nl