Algemeen

Steungroep boeren&Burgers opnieuw intens populair op Facebook

Regio – Jan Huzen heeft zaterdagmiddag rond de klok van drie uur een nieuwe groep op Facebook aangemaakt voor boeren en burgers. Zijn vorige groep met ruim 165.000 leden was door Facebook verwijderd. De verwijdering ging volgens Facebook omdat de groep in strijd was met een aantal regels op het medium. 

Jan Huzen was zeer ontdaan over het verwijderen van zijn pagina. Hierdoor konden er geen plannen en of ideeën worden opgedaan voor stakingen of andere acties. De groep was bedoeld voor het bekend maken en het plannen van stakingen tegen de regels van het Stikstof en boerenbeleid. Ten tijde van de Corona Pandemie ging het voornamelijk over het plannen van demonstraties tegen deze regels en de nieuwe Covid-19 spoedwet.

Jan Huzen is verbaasd over het aantal leden die nu al de pagina heeft bereikt. De teller staat inmiddels op ruim 4500 leden. Dit is in nog geen vijf uur gerealiseerd. Jan verwacht niet het aantal leden van zijn vorige pagina te gaan halen, maar hij is ontroerd van het aantal leden wat er nu al op de site is gekomen.

Wilt u ook kennis maken met de groep Boeren&Burgers klik dan op deze link en bezoek de nu nog openbare pagina.  Facebook pagina Boeren&Burgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen