Slim besparen bij Ouder & Kind Café

Hoogeveen: Slimme bespaartips met kids, dat is het volgende thema bij het Ouder&Kind Café op woensdag 6 februari a.s. Dit is een ochtend voor ouder(s) van kinderen van 0-12 jaar. Aanmelden is niet nodig.

Het leven van alledag is vaak duur. Het is dan goed om te weten dat er allerlei manieren zijn om geld te besparen. Tijdens dit Ouder&Kind Café komt een trainer van de budgetteringscursus langs om tips en trucs uit te wisselen met de aanwezigen. Uiteraard is er ook ruimte voor eigen vragen op het gebied van budgetteren en besparen. En het delen van goede eigen tips met andere ouders kan ook interessant én leerzaam zijn. Word bijvoorbeeld lid van een speelotheek om allerlei speelgoed uit te proberen, zo leer je waar je kind graag mee speelt en voorkom je miskopen.

Voor het Ouder&Kind Café is aanmelden niet nodig, je bent van harte welkom, met of zonder kinderen. Er is voldoende gelegenheid voor kinderen om te spelen. Voor ouders staat de koffie/thee vanaf 9.30 uur klaar. Aanmelden is niet nodig. Het Ouder&Kind Café Hoogeveen is op 6 februari tussen 9.30 en 11.30 uur in De Oude Bibliotheek (Kidscasa) aan de Bentinckslaan 20a.