Sinterklaas of kerstactiviteiten?

Hoogeveen – Regionieuws Hoogeveen is een  open podium voor (sinterklaas en Kerst) evenementen, dorpsfeesten en (sport) verslagen. Steeds meer organisaties weten de best gelezen nieuwssite van de gemeente Hoogeveen te vinden.

Ook blij met de sponsoren van u sportclub? Bied deze dan een groot podium aan door sportverslagen, kampioenschappen of sponsorfoto’s naar de redactie van Regionieuws Hoogeveen te sturen. Naast bekendheid van je club of evenement is het artikel op Regionieuws Hoogeveen voor iedereen  te lezen. Daarnaast is Regionieuws Hoogeveen een mooi podium om mensen warm te maken voor u club.

Interactieve agenda voor jou evenement!

Naast sport  kan u ook diverse activiteiten onder de aandacht brengen met de interactieve evenementenkalender voor de gemeente Hoogeveen.

In deze agenda staan de aankomende evenementen vermeldt met prijs en locatie. Ook is het mogelijk om uw eigen evenement aan te melden voor de kalender middels het Stuur zelf u evenement in! formulier. Deze wordt gecontroleerd, en eventueel kan er om nadere informatie gevraagd worden. Waarna het wordt opgenomen in de evenementenkalender. Naast de aanmelding in de agenda kunnen we het artikel ook doorplaatsen op de homepagina. Samen heeft het een groot bereik voor je evenement of activiteit.

Al met al een mooie manier voor u om uw evenement te promoten, voor ons om een leuk artikel te plaatsen en voor de bezoekers van de website om evenementen te volgen.

Kampioen foto’s, sportverslagen en  redactionele artikelen

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen blijven natuurlijk ook van harte welkom. Deze kan u heel makkelijk doorgeven middels de knop ‘Tip de redactie’  of via mail [email protected]