Algemeen

SamenLoop voor Hoop Hoogeveen bereikt magische grens

Hoogeveen – Aankomend weekend vindt in Hoogeveen de 1e editie van de SamenLoop voor Hoop plaats. Teams hebben zich massaal aangemeld voor deze 24-uurs wandelestafette, waarbij afgelopen zaterdag de magische grens van 1000 deelnemers is bereikt. Momenteel staat de teller zelfs op 1043 deelnemers. Een fantastisch resultaat.

De SamenLoop voor Hoop wandelestafette wordt gehouden bij Strand Nijstad en start vrijdag 5 juli om 16:00 uur en zal 24 uur later eindigen.
Tijdens deze 24 uur wandelen de deelnemers in teams over een hiervoor speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF-kankerbestrijding. Een deel van de opbrengst gaat naar het Toon Hermanshuis in Hoogeveen.

Voor dit evenement is een doorlopend programma gemaakt waaraan vele artiesten, veelal uit Hoogeveen en omstreken, belangeloos meewerken. Het evenement begint op vrijdag 5 juli om 16:00 uur met een openingsronde van onze eregasten: Dit zijn (ex)kankerpatiënten die op deze dag speciaal in het zonnetje gezet worden

’s Avonds om 23:00 uur begint het meest indrukwekkende onderdeel van de SamenLoop voor Hoop, de Kaarsenceremonie. Verlichte kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen ter nagedachtenis aan of ter ere van dierbaren die kanker hebben of hebben gehad verlichten het parcours.

Op zaterdag 6 juli om 11:00 uur starten de kinderen met de KinderLoop. Zij lopen geen 24 uur, maar 24 minuten over het parcours. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Het evenement eindigt op zaterdag 6 juli om 16:00 uur. Na 24 uur wandelen loopt iedereen de laatste ronde en wordt de opbrengst bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding. Een deel van de opbrengst gaat naar het Toon Hermanshuis in Hoogeveen!
Het wordt een fantastisch evenement met veel vertier voor jong en oud, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd.
5 juli om 16:00 uur tot 6 juli 16:00 uur, Strand Nijstad Koedijk 8 te Hoogeveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen