Samen Sterk-armbandjes te koop en daarmee steun je ouderen en zorgpersoneel

Hoogeveen – Help eenzame ouderen en zorgpersoneel, bestel voor slechts € 5,- het unieke ‘SAMEN STERK’ armbandje. De volledige opbrengst komt ten goede aan hen die het juist nu zo hard nodig zijn. Door uw aankoop kan zorgoutlet Hoogeveen hen een hart onder de riem steken.

Nederland Samen Sterk is een initiatief van Zorgoutlet Hoogeveen, die zich inzet voor ouderen en hulpbehoevenden met een kleine portemonnee. Juist nu tijdens deze Corona-crisis, waarin deze doelgroep niet naar buiten mag en geen familiebezoek kan ontvangen wil Zorgoutlet Hoogeveen laten zien dat ze niet vergeten worden! Met uw bijdrage kunnen wij ouderen en zorgpersoneel verrassen met vrolijke bloemen en een heerlijke taart. Foto’s hiervan zullen op onder andere de Facebookpagina van Zorgoutlet Hoogeveen worden geplaatst.

De armbandjes zijn te bestellen via www.nederlandsamensterk.nl. De volgende ondernemers dragen allen belangeloos hun steentje bij :Ben Fleuri de bloemen, taarten de Soete Suickerbol en de ‘Samen Sterk’-armbandjes worden gemaakt door Promobee uit Hoogeveen.De website met webshop is kosteloos gemaakt door Sander Vos, eigenaar van Studio Aard.

Zelf iets doen voor de ouderen en kwetsbaren
Natuurlijk is het advies zoveel mogelijk binnen te blijven. Maar een kleine helpende hand bij ouderen of kwetsbare mensen is niet verboden. Zelfs gewenst! Denk hierbij aan een boodschapje meenemen als u zelf boodschappen doet, de container aan de weg zetten of een klein (telefonisch ) sociaal gesprekje. Vooral in deze tijd!