Algemeen

Repair Café Hoogeveen op 20 april 2024

Het Repair Café is in april vanwege Koningsdag niet op de laatste zaterdag van de maand, maar op 20 april 2024 van 11.00 tot 15.00 uur, zoals altijd weer in Het Goed, Kanaalweg 2 in Hoogeveen. De enthousiaste en vakkundige vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen proberen graag samen met u bijv. uw decoupeerzaag, strijkijzer, schaafmachine, lange broek, lamp, naaimachine, stofzuiger, Senseo of  blouse te repareren. Reparatie van laptops, iPads, tv’s, mobieltjes, pc’s of printers is niet mogelijk.

 

Ter voorkoming van lange wachttijden kunt u zich met één – schoon – artikel melden bij de Repair Cafégastvrouwen. Heeft u daarna nog iets dat niet meer (goed) werkt, dan kunt u zich opnieuw melden bij één van hen. Wilt u, als bijv. een lange broek of rokje ingekort moet worden, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? En heeft u thuis toevallig de juiste kleur garen, neemt u dit dan s.v.p. mee.

 

Bent u tevreden bent over de reparatie of het advies van het Repair Café, dan staat op de tafel bij de gastvrouwen een potje voor een bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap, naaigerei of dingen als secondelijm of zekeringen.

 

Graag tot zaterdag bij het Repair Café en Het Goed!

Aankomende evenementen