AlgemeenZakelijk

Regionieuws Hoogeveen bied ondernemers hulp met zakelijk nieuws

Hoogeveen – Wij van Regionieuws Hoogeveen begrijpen hoe moeilijk ondernemers in Hoogeveen en omstreken het nu hebben. Vooral nu er hectiek is ontstaan na het besluit om alle horeca dicht te doen vanaf zondag 15 maart tot en met 6 april. 

Nu willen wij ondernemers in de gemeente Hoogeveen graag de mogelijkheid geven om toch hun reclame of noodoplossingen als bezorging of andere zaken bij de consument te krijgen. Normaal betaald u voor een zakelijke en commerciële mededeling de gebruikelijke kosten om bij ons op de site en op Facebook te komen.

Wij willen lokale ondernemers die getroffen worden door het COVID-19 virus de mogelijkheid geven om tot 6 april gratis commerciële mededelingen te doen op onze site. Heeft u vragen over deze mogelijkheid mag u een mail sturen naar adverteren@websitehoogeveen.nl wij zullen dan zorgen dat al uw advertenties bij ons op de site worden geplaatst in de rubriek ‘Zakelijk’.

Graag in de mail vermelden wie u bent en wat u aanbiedt. Bij vragen zullen wij nog contact met u opnemen. Eventueel kan er via ons een fotograaf langskomen om een foto te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen