Algemeen

Reacties op concept Parkeernota

Hoogeveen – De mensen die in het vergunningshoudersgebied van Hoogeveen wonen hebben eind september een brief van de gemeente ontvangen over de concept Parkeernota. De brief ging ook naar mensen die wonen in een gebied dat mogelijk aangewezen wordt als vergunninghoudersgebied.
Over de concept Parkeernota organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst. Dit heeft burgemeester Karel Loohuis donderdagavond toegezegd aan inwoners die naar het gemeentehuis gekomen waren om hun ongenoegen te uiten over de voorstellen. De uitnodiging voor deze bijeenkomst valt binnenkort in de brievenbus bij de inwoners die eerder een brief van de gemeente kregen over de concept Parkeernota.
In de concept Parkeernota staan voorstellen voor het parkeren in Hoogeveen, het is dus geen definitief stuk. Er zijn al veel reacties op binnengekomen en een groep inwoners is een actie gestart tegen de voorstellen. Alle reacties worden meegewogen. Het concept ligt nog tot 28 oktober ter inzage, reageren kan dus nog steeds. Op www.hoogeveen.nl/parkeerbeleid staat alle informatie hierover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen