Algemeen

Prachtige opbrengst pepernotenactie Andreas Manna Stichting

Vanaf eind september zijn de vrijwilligers van de Andreas Manna Stichting (AMS) een aantal weken in de gemeenten Hoogeveen en De Wolden de deuren bij langs geweest om pepernoten te verkopen. Dat dit niet zonder succes was blijkt wel uit de prachtige opbrengst van € 5.236,00. Met dit geld kunnen ze weer veel mooie dingen doen voor de kinderen van hun project in Kenia.  

Dit is nodig omdat er in dit land nog steeds kinderen zijn die op straat leven en geen kans krijgen tot het volgen van onderwijs. Dus geen hangjongeren, maar vaak heel jonge kinderen die uit nood dag en nacht op straat doorbrengen, omdat ze verder niets hebben. Geen dak boven hun hoofd alleen een kartonnen doos om op te liggen. Daarom is de AMS het hele jaar door actief om acties te organiseren voor deze kinderen om op die manier geld te genereren en die kinderen hoop op een betere toekomst te bieden. De AMS zorgt voor straat- , zwerf- en weeskinderen. Totdat ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien, mogen ze rekenen op zowel financiële als humanitaire hulp van de AMS. Het geld is hard nodig! Ook in Kenia stijgen de kosten van levensonderhoud schrikbarend. De prijzen van eten zijn 4 keer zo duur dan aan het begin van het jaar.

Mocht u de AMS willen helpen en nog een gift willen overmaken dan kan dat uiteraard. Het rekeningnummer is NL 72 RABO 0191655627. De AMS bedankt iedereen, die op welke manier ook, heeft geholpen en wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2023.

Voor meer informatie over de AMS, de acties en projecten, kunt u kijken op de website www.adreasmanna.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen