Parkeergarage De Kaap tijdelijk dicht door wegwerkzaamheden

Hoogeveen: Op dit moment is aannemer Hoornstra bezig met de afronding van de werkzaamheden aan de Notaris Mulderstraat. Voorafgaand aan de bouw van parkeergarage, de appartementen en woningen op De Kaap is de straat van een tijdelijke asfalt laag voorzien. Nu alle bouwwerkzaamheden zo goed als klaar zijn wordt de herinrichting van de Notaris Mulderstraat afgerond.

Geen doorgaand verkeer

Aan beide kanten van de rijbaan worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Van 22 oktober tot en met 2 november wordt de rijbaan afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze periode worden de middengeleiders aangelegd, het asfalt vernieuwd en de markering aangebracht. Vanaf 3 november is de rijbaan weer opengesteld voor verkeer.

Parkeergarage De Kaap tijdelijk gesloten

Tot en met 28 oktober is de parkeergarage bereikbaar vanaf de kant van Het Haagje. Dit wordt aangegeven op de omleidingsborden. Op zondagavond 28 oktober wordt de parkeergarage gesloten. Zaterdag 3 november kunt u weer gebruik maken van de parkeergarage. Tijdens de periode dat de parkeergarage gesloten is, worden bezoekers door middel van informatieborden verwezen naar andere parkeerruimte.