Algemeen

Opening van buurthuis De Kajuit op zaterdag 16 maart om 12.30 uur

Buurthuis De Kajuit is vernieuwd! Met behulp van vele handige buurtbewoners is de Kajuit opgeknapt. Zodat het weer een fijne ontmoetingsplek is in de buurt. Om even een potje te klaverjassen, te knutselen of gewoon een kopje koffie te drinken. Op zaterdag 16 maart om 12.30 uur vindt de officiële opening plaats door wethouder Niek Wind en directeur -bestuurder Marcel van Halteren van Woonconcept.

Een belangrijke plek
Buurthuis De Kajuit is al vele jaren een belangrijk punt in de Zeeheldenbuurt. Gelegen naast de moestuin, fruitbomen en grasveld. Veel buurtbewoners maken er gebruik van. De units waren na jaren van trouwe dienst in slechte staat. In 2023 staken buurtbewoners de handen uit de mouwen en hebben zij, met financiële steun van de Smederijen en Woonconcept, de Kajuit eigenhandig opgeknapt.

We maken er een feestje van
Deze feestelijke dag start om 10.30 uur bij De Kajuit met een kinderrommelmarkt en springkussen. Vanaf 11.30 uur is er bij De Kajuit iets lekkers voor de bewoners van de Zeeheldenbuurt om de vernieuwde Kajuit te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen