Algemeen

Open dag bij Integraal kindcentrum het Blokland in Noordscheschut

Noordscheschut – Op dinsdag 31 mei zal er een open dag zijn bij Het Blokland aan het Zwarte Dijkje in Noordscheschut. U bent tussen 8.45 uur en 12.00 uur van harte welkom om het  onderwijs en opvang te komen bekijken.

Basisschool Het Blokland

Al sinds de jaren ’30 is Het Blokland een bekende school in Noordscheschut en omgeving. Het markante van de school is de kleinschaligheid. Kinderen zitten in kleine groepen en krijgen zo alle aandacht die ze verdienen. Het onderwijs is modern, gepersonaliseerd en dat moet zo blijven.

Integraal kindcentrum het Blokland

Integraal kindcentrum het Blokland is gevestigd in Noordscheschut. Vanuit een gezamenlijke visie bieden wij vanuit onze stichting onderwijs en opvang aan vanaf 0 t/m 13 jaar. Het kindcentrum bevat kinderopvang, peuteropvang, VSO/BSO en basisonderwijs. Het kindcentrum is geopend van 06.30 uur tot 18.30 uur. Wij bieden voor de kinderopvang, peuteropvang en BSO zowel vaste contracten, als flexibele contracten aan. Meer informatie hierover vindt u op www.tamariki.nl

Wij werken binnen ons kindcentrum met combinatiegroepen en maken gebruik van meerdere ruimtes in het gebouw. Zo is er een specifiek gedeelte voor de kinderopvang, waaraan ook de twee slaapkamers grenzen. Hier kunnen de baby’s en peuters hun slaap doorbrengen. De andere ruimte gebruiken we vooral tijdens de BSO uren voor en na schooltijd. Beide ruimtes zijn groot en bieden genoeg mogelijkheden om te kunnen spelen en ontdekken. Daarnaast beschikken we over een mooi ruim schoolplein, waar alle kinderen van het kindcentrum gebruik van kunnen maken.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat we ieder kind elke dag proberen uit te dagen om zich te kunnen ontwikkelen. We hebben veel diversiteit aangebracht in ons aanbod. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie keuken, waarin we ook met kinderen kook- en/of bakactiviteiten kunnen doen. We maken geregeld uitstapjes naar buiten om de wereld om ons heen te gebruiken als leef- en leeromgeving. Daarnaast kunnen we in de zomermaanden met zijn allen naar de speeltuin, aangezien we hier een abonnement op hebben.

Bent u geïnteresseerd in ons kindcentrum? Neem dan gerust contact met ons op. We maken dan een afspraak, zodat we u ons mooie kindcentrum kunnen laten zien. Uiteraard mag u ook vrijblijvend een keer binnen wandelen voor een kennismaking of een kijkje op locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen