Algemeen

Ook in 2022 “Frisse Start” subsidie voor vrijwilligersorganisaties

De provincie Drenthe stelt ook in 2022 een subsidie beschikbaar voor vrijwilligersorganisaties in Hoogeveen zodat zij een frisse start kunnen maken nu het weer kan en mag. De subsidie is bedoeld voor sociaal-culturele activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit en kwaliteit van leven en wonen in Drenthe.

Alle vrijwilligersorganisaties die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen een beroep doen op deze subsidiepot. Het geld wordt eerlijk verdeeld onder alle aanvragers. Ieder initiatief dat voldoet aan de voorwaarden, krijgt een gelijk bedrag. Het kan gaan om activiteiten van sportverenigingen, buurt-, wijk- of dorpshuizen, scoutinggroepen, gezelligheidsverenigingen en culturele organisaties. Het geld is niet bedoeld om structurele tekorten op te vangen of om te investeren.

Zo vraagt u het aan
Bent u een vrijwilligersorganisatie (vereniging of stichting) en wilt u een activiteit organiseren zodra het weer kan en mag? Dan kunt u de subsidie Frisse Start tot 16 mei 2022 aanvragen via de website van de gemeente: www.hoogeveen.nl/frissestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen