Algemeen

November de maand van de Ondernemer

November de maand van de Ondernemer

Hoogeveen-Gemeente Hoogeveen is erg blij met haar ondernemers. Daarom staat de maand november in het teken van de ondernemer.
Hier volgt het overzicht van de belangrijkste activiteiten.

Techniek Tastbaar op 4 november van 12.00 tot 20.00 uur

Na de succesvolle 1e editie van vorig jaar, dit jaar de 2e editie van Techniek Tastbaar in Hoogeveen!

Op deze dag laten 30 technische bedrijven en instellingen bij het Alfa-college in Hoogeveen zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek. Beleef en verwonder door zelf dingen te maken en te doen! De deelnemende bedrijven in en rondom Hoogeveen komen uit zeer uiteenlopende branches en geven hiermee een breed beeld van de moderne techniek en de mogelijkheden voor een loopbaan in de techniek. Scholieren kunnen op deze manier laagdrempelig kennismaken met installatietechniek, waterstoftoepassingen, luchtvaarttechniek, bouw, defensie, weg en waterbouw, vastgoedverbetering, racesimulatie, procestechniek, waterzuivering en veel meer!

Locatie: Alfa-college aan de Voltastraat 33 in Hoogeveen.

Lees verder op Techniek Tastbaar.

Open Bedrijvendag Hoogeveen op zaterdag 5 november

Thema: ‘Kijk Hoogeveen, nu en in de toekomst’

Elk jaar openen op de 1e zaterdag van november zo’n 30 tot 40 bedrijven in Hoogeveen hun deuren voor publiek. Hier komen jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers op af. Dit jaar hebben we een record aantal van 47 prachtige Hoogeveense bedrijven die meedoen.

Kijk voor meer informatie en het programma op Open Bedrijvendag Hoogeveen.

Uitnodiging Startersdag zaterdag 12 november

Van filmmakers tot zelfstandigen in de bouw; Drenthe druis van de enthousiaste startende ondernemers. Bent u, of kent u een startende ondernemer?
Kom dan naar de Startersdag op 12 november 2022., om startende ondernemers op weg te helpen om van hun onderneming een succesvol bedrijf te maken.
Wij organiseren vanaf 13.30 tot 17.00 uur allerlei workshops om kennis bij te spijkeren over onder anderen, financiën, cybersecurity en marketing.

Aanmelden kan eenvoudig via de website www.startersdagdrenthe.nl waar u een keuze kunt maken uit verschillende workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen