Algemeen

Nieuwe vleugel Theater De Tamboer

Mede dankzij donaties van theaterbezoekers, de Vrienden van De Tamboer en Sociëteit De Tamboer heeft De Tamboer een nieuwe vleugel aangeschaft. Van de dertig jaar oude vleugel is nu afscheid genomen. Niemand minder dan pianist Jan Vayne heeft donderdagavond 4 april de primeur gehad om de nieuwe Yamaha vleugel, onder toeziend oog van een volle theaterzaal, te bespelen.

 

Directeur Pieter-Bas Rebers: “Ik ben onze donateurs ontzettend dankbaar dat ze hebben bijgedragen en dat zij het mede mogelijk hebben gemaakt om een nieuwe vleugel aan te kunnen schaffen. Grote of kleine donaties; met elke donatie waren wij blij en is ons donatiedoel uiteindelijk realiteit geworden.”

 

Nieuw donatiedoel

De Tamboer streeft er naar theater mogelijk te maken voor iedereen. Zo biedt het theater bij enkele voorstellingen live audiodescriptie aan voor blinden en slechtzienden, onderzoekt het theater de mogelijkheden voor digitaal theater; een live beleving op een andere locatie zodat theater mogelijk wordt voor mensen die niet naar het theater kunnen komen, en onderzoekt het andere mogelijkheden om de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te maken. De Tamboer kan dit financieel niet alleen dragen, daarom vraagt het theater vrijblijvend voor dit doel te doneren. Donaties kunnen gedaan worden bij aankoop van toegangskaarten. Foto: Bart de Nes / Abbot Studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen