Nieuwe cursus Citytrainer van start

Hoogeveen – Binnenkort start een nieuwe Citytrainercursus. Deze is bestemd voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar uit de gemeente Hoogeveen. In de cursus leren ze hun sociale, creatieve of sportieve talenten verder te ontwikkelen door het organiseren en begeleiden van activiteiten. Deelname is gratis.

Goed voorbeeld doet goed volgen, dat is het idee achter de Citytrainers. Jongeren volgen een korte opleiding, praktijkstage en sluiten af met een certificaatuitreiking. Tijdens acht bijeenkomsten leren ze van én samen met leeftijdsgenoten.
Tijdens een praktijkstage organiseren de cursisten activiteiten. De cursus wordt afgesloten met een certificaatuitreiking.

INFORMATIE EN AANMELDEN De cursus start in de week van 29 oktober. De dagen en tijden worden gepland in overleg met de groep. Wil je meer informatie over Citytrainers? Meld je aan via www.actiefjonghoogeveen.nl. Citytrainers is onderdeel van Jong Hoogeveen en wordt uitgevoerd door Sportief Hoogeveen, Stichting Welzijnswerk en de Bibliotheek.