AlgemeenAmusement

Muziekweekend Pesse live op vrijdagavond!

Vanavond is de eerste avond van Muziekweekend Pesse en in dit bericht houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Morgenochtend volgt een fotoalbum met alle foto’s van de vrijdagavond, hier zullen ook de foto’s van zaterdagavond aan worden toegevoegd. Benieuwd naar alle live updates van het Muziekweekend Pesse? Lees hieronder alvast mee.

Om 19:00 uur vanavond gaan de deuren open van het festivalterrein en dan begint DJ Nijs gelijk al met draaien vanaf zijn vertrouwde plaats rechts naast het podium. Later op de avond volgen ook Flemming, Kraantje Pappie, Piraten Power Hour en Outsiders. Kaarten zijn vanavond nog te koop bij de voorverkooppunten en via de website tot 21:00 uur vanavond en aan de avondkassa. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van kartonnen bierdragers, maar voor 1 muntje kun je een plastic bierdrager kopen bij de bar. Als je deze aan het eind van de avond weer inlevert, krijg je er een drankje voor terug. DiscoXpress verzorgt busreizen vanuit de gehele regio naar het festival en terug, voor meer informatie daarover kun je een kijkje nemen op hun Instagram. Onder de timetable hieronder vindt je de live updates.

Live updates

19:43 uur: Het festival begint langzaamaan vol te druppelen met mensen voor de eerste artiest die straks het podium op komt: Flemming mag de aftrap geven vanavond.

20:19 uur: DJ Nijs heeft vanaf 19:00 uur gedraaid vanuit het DJ honk naast het podium en zojuist heeft Flemming om 20:15 uur het festival afgetrapt. De tent staat lekker vol ondanks de regen buiten, en het is al erg gezellig!

21:41 uur: Flemming heeft net een uur lang opgetreden en het publiek heeft flink mee gezongen. Bij een nummer tussendoor werden er mensen op de schouders gezet en gedragen. Na een half uurtje DJ Nijs is straks Kraantje Pappie aan de beurt.

23:00 uur: Kraantje Pappie had de tent goed vol en inmiddels is het buiten weer gestopt met regenen. Het is een flinke modderpoel rondom de tentopening, maar dat mag de pret niet drukken. Inmiddels staat nu Piraten Power Hour op het podium.

23:56 uur: Piraten Power Hour heeft een uur goed gevuld met Nederlandstalige meezingers. Het publiek geniet er zichtbaar van! Over enkele minuten sluit Outsiders de avond af.

Aankomende evenementen