Algemeen

Montessorischool Het Element wordt samen met kinderopvang De Krentebloesem een kindcentrum in Hoogeveen

Montessorischool Het Element wordt samen met kinderopvang De Krentebloesem een kindcentrum in Hoogeveen.

Hoogeveen – Vanaf het nieuwe schooljaar vormt montessorischool Het Element samen met kinderopvang De Krentebloesem een kindcentrum. Het kindcentrum staat aan De Karn 5 in Hoogeveen, de locatie waar Montessorischool Het Element al is gevestigd.

De montessorivisie van de school en antroposofische visie samen, vormen een prachtige basis voor een fijne leer- en speelomgeving voor de kinderen. Zij kunnen zich ontwikkelen in een omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn, worden gezien als individu, leren keuzes te maken en ‘het zelf te doen’. ‘We hebben onze krachten vanuit de montessorivisie en antroposofische visie gebundeld wat heeft geresulteerd in een prachtig kindcentrum. Bij ons staat elk kind centraal en wordt er naar hun individuele behoeften gekeken. Zo ontwikkelt elk kind zich in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau.’ stelt Sharon Broekroelofs, directeur van de school. ‘Naast de fijne sfeer die in ons kindcentrum aanwezig is, word je ook blij van ons mooie, natuurrijke plein. Dat nóg mooier wordt in de loop van volgend schooljaar.’ vult Sabrina van Karsen namens De Krentebloesem aan.

Ouders/verzorgers kunnen hun kind(eren) vanaf dat zij twee jaar zijn aanmelden bij de

peuteropvang van De Krentebloesem. Vervolgens kunnen zij hun basisschoolperiode doorbrengen op Montessorischool Het Element waar vanaf half augustus ook voorschoolse – en naschoolse opvang van De Krentebloesem aanwezig is.

Voor meer informatie over de kinderopvang kan er worden gekeken op De krentenbloesem of kan er een mail worden gestuurd naar krentenbloesem@gmail.com
Voor meer informatie over de montessorischool kan worden gekeken op de Montessorischool Het Element of kan er een mail worden gestuurd naar directie.element@catent.nl

Houd daarnaast onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze open dagen en speelmomenten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen