Algemeen

Molukse wijk van Hoogeveen verrast met taarten

Hoogeveen – De Molukse wijk in Hoogeveen werd zondagmiddag verrast door een spontante taartenactie. De taarten werden rondgebracht in de wijk, mede mogelijk gemaakt door de SWW. Normaal word de 2e advents dag gevierd met een muzikale optocht,  deze keer is er voor een taart gekozen.

Het idee ontstond  om de oudere bewoners in de wijk een hart onder de riem te steken. De Molukse wijk is doorgaans een hele hechte en gezellige wijk. Iedereen kent elkaar en iedereen komt bij elkaar over de vloer. Samenkomen in het wijkgebouw of lekker eten en spelletjes doen. Helaas is het door de Corona niet meer mogelijk om dit samen te doen. Om toch de bewoners een hart onder de riem te steken is het idee ontstaan om een taart aan te bieden.

In 6 groepjes van 2 personen werden de taarten vanaf half drie ’s middags rond gebracht in de wijk. De reactie van veel bewoners was heel vrolijk en opgewekt, ze waren erg verrast en blij met de taart. Echter zullen de meeste taarten de kerst niet gaan redden en eerder op zijn. Stichting SWW en Maluku kijken terug op een succesvolle actie ondanks de natte omstandigheden waarin de taarten werden rond gebracht.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen