Mfc De Opsteker in Nieuwlande heeft hulp nodig

Nieuwlande – Sinds 1 januari 2020 heeft de gemeente tijdelijk zitting genomen in het Stichtingsbestuur in Nieuwlande. Dit is gebeurd, omdat het voltallige stichtingsbestuur in januari 2020 haar taken heeft neergelegd.

UITSTEL
Op 2 juli heeft de gemeenteraad van Hoogeveen ingestemd met uitstel van de tijdelijke zitting van de gemeente in het Stichtingsbestuur tot enmet 31 december 2020. Mede door de corona crisis heeft het tijdelijke bestuur meer tijd nodig om een nieuw bestuur te werven. Voor 31 december 2020 moet er een nieuw stichtingsbestuur zijn, die de dorpshuisfunctie van Nieuwlande op zich gaat nemen.

INLOOPAVOND
Graag nodigen ze u uit voor een informatieavond op dinsdag 29 september om 19.30 uur in het MFC De Opsteker.

We willen u dan bijpraten over de actuele situatie. Daarnaast zijn wij natuurlijk op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die de uitdaging zien zitten. Wij roepen u dan ook op om te komen. Ook bij vragen of informatie over de bestuurstaken, nodigen we u uit om deze avond te bezoeken. Mocht u niet
kunnen wachten en al eerder informatie willen, dan kunt u contact opnemen met:

Henk Zuidema 06-46161563
Roel van der Veen 06-54937746
Anita Rijpers 06-11587905

CORONA
In verband met het corona virus zullen wij bij binnenkomst vragen om uw persoonsgegevens.
Uiteraard hanteren wij op deze avond de corona maatregelen, wat betekent dat we thuisblijven bij klachten, 1,5 meter afstand bewaren, onze handen regelmatig wassen en niezen/hoesten in onze elle boog.