MFC De Eiken Tiendeveen per 14 december over naar gemeente Hoogeveen

Tiendeveen – Gisteravond heeft het bestuur van het MFC bij elkaar gezeten om te kijken naar de toekomst. De toekomst ziet er voor de gebruikers van het MFC niet rooskleurig uit.
Ondanks herhaaldelijke oproepen zijn er geen aanmeldingen binnengekomen voor nieuwe bestuursleden. Dus heeft het bestuur de conclusie getrokken dat het de Tiendeveners niet zoveel uitmaakt dat het MFC open blijft of in eigen beheer blijft. Jammer voor die kleine groep mensen die wel blij zijn met wat kan ( nu inderdaad even niet volop) maar het lijkt wel de trieste waarheid.
Dus is gisteravond besloten dat het beheer van het MFC per 14 december 2020 terug gaat geven aan de gemeente Hoogeveen. Dit betekent dat vanaf die datum voor vragen of gebruik van het MFC mensen zich moeten melden bij de gemeente. Alle gevolgen op welk gebied dan ook, vallen dan niet meer onder verantwoording van het huidige bestuur. In een laatste oproep van het bestuur aan inwoners van Tiendeveen: Willen jullie dit voorkomen, meld je dan aan via [email protected]