Algemeen

Marga’s boutique statement 3 is gemaakt

Hoogeveen – Marga heeft donderdagochtend zes Januari voor de derde keer haar markt buiten opgezet. Dit keer was het wel een geslaagde actie. Nadat poging 1 en 2 mislukten door eerst harde wind, regen en daarna door ijzel, lukte het nu wel om de markt op te zetten onder een stralende zon. Onder het genot van een kopje koffie werd er lekker geshopt. 

Marga’s reactie was enthousiast, vanmorgen begon ze om 10:o0 uur de stellingen met kleren buiten te zetten. Het weer zat mee, dus vol goede moed ging ze aan de slag. Al snel stond het hele assortiment buiten en kon de verkoop beginnen. Van diverse omstanders die een kijkje kwamen nemen kreeg ze veel bijval, ze vonden het een goed idee en kochten er lustig op los. Marga zelf is geen Corona-ontkenner, zelf heeft ze ook Corona gehad en is ze ook best ziek geweest. Volgens haar liggen de besmettingen niet in de winkels of horeca, want hoe kunnen de besmettingen nu nog steeds oplopen terwijl alle winkels en horeca al bijna een maand dicht zijn.

Het stuit tegen haar borst dat de winkels, horeca, sportscholen en kapsalons gesloten moeten blijven. De schade is enorm en het leed is volgens haar onder de ondernemers en werknemers niet te overzien. Ze is het er niet mee eens dat mensen gedwongen moeten worden om een vaccinatie te nemen, want dit gebeurd meer en meer door de belachelijke maatregelen waardoor mensen alsnog overstag moeten gaan tot vaccinatie. Men wil er door drukken dat mensen alsnog alleen met de Corona App naar binnen kunnen gaan en toe te gaan naar de 2G samenleving. Marga vindt dat het ieders eigen keuze moet zijn om zich te laten vaccineren of niet, ze wil niet de scheidsrechter zijn om te zeggen: “U bent gevaccineerd en u niet dus u mag mijn winkel niet in.” De wereld staat volledig op zijn kop.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ze is niet te spreken over de essentiële winkels. Daar kan je bij wijze van over de koppen lopen, overal om haar heen hoort ze: “Ja, we zijn daar maar even heen gegaan, zijn we er toch even uit. Maar druk dat het er was!” Kledingwinkels worden niet als essentiële winkels gezien, ook hier kunnen een maximale aantal bezoekers worden toegewezen maar dat gebeurd niet. Marga kan dat niet begrijpen net als vele mensen om haar heen er is niemand die er nog iets van snapt. Daarom wou ze vandaag wederom haar stem laten horen dat ze het er niet mee eens is en heeft net als de markt verderop de hoofdstraat tot half 2 haar winkel op straat uitgestald onder de noemer ‘markt’.

Het was erg gezellig, het statement is gemaakt en de klanten waren allemaal super positief. Dit zijn wij ook nodig aldus Marga in deze moeilijke tijd, volgende week gaat ze er gewoon weer staan en is iedereen welkom.

Ik wens iedereen een gezond, positief en gelukkig jaar toe, en hopelijk tot gauw in mijn winkel.

Groetjes Marga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen