Algemeen

LOOP en (ver) KOOP in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Nu ook in Hollandscheveld de jaarlijkse feestweek  jaarmarkt en bijbehorende rommelmarkt  zijn geannuleerd, hebben Tineke Pol Post en Janneke Snippe Zwiers een soort van rommelmarkt georganiseerd. Maar nu op een manier dat er geen grote groepen mensen bij elkaar komen .

 

Dit zal  een LOOP en (ver) KOOP zijn door het dorp Hollandscheveld. Dit is een ”rommelmarkt”  waar inwoners uit Hollandscheveld hun spulletjes kunnen verkopen. Er is wel een grote voorwaarde aan: Verkoop mag  alleen vanaf eigen oprit of tuin (dus niet op gemeentegrond).  De loop en (ver)koop zal niet op de traditionele laatste zaterdag van augustus zijn, waar anders de jaarmarkt op het programma staat. Maar zal zaterdag 5 september van 10.00 uur tot 14.00 uur plaatsvinden. Aanmelden kan nog voor verkopers die woonachtig zijn in Hollandscheveld via Janneke Snippe Zwiers   Tot 31 augustus.

Er is overigens wel een vriendelijk maar dringend verzoek: Hou je aan de regels Denk daarbij ook aan de 1,5 meter afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen