Algemeen

Lokale kunst te koop punt H Hoogeveen.

Hoogeveen-Tijdens de start van de Kunstroute Hoogeveen, exposeren kunstenaars in de etalage van Punt H, dat niet alleen ook exposeren de kunstenaars met hun prachtige werk in de Tamboerpassage, waar de lege winkels opgevuld worden en een kleurrijk geheel geven.

Carla Sloots, toeristische regisseur van Zuidwest Drenthe kwam met het idee om kunstitems van de Kunstenaars te verkopen  van Hoogeveen.
In samen spraak met Ada Veldman en de kunstenaars is dit tot stand gekomen en staan de unieke kunstwerken in de galeriehuisjes te koop en zijn ze uiteraard ook te bekijken.

Kunstwerkjes die gemaakt zijn van glas, schilderijtjes, foto kaarten, zijden sjaals, sieraden e.a. zijn daar te vinden in de galeriehuisjes.

Vooralsnog zijn er nu alleen werkjes te vinden van de kunstenaars die verbonden zijn aan de Kunstroute. Carla Sloots staat open voor meer kunstartikelen die gemaakt zijn door de Hoogeveners.

Voor meer informatie kunnen kunstenaars met hun originele kunstartikelen die denken dat zij ook een aanvulling kunnen bieden voor het kunstige winkelassortiment, kunnen contact opnemen met Carla Sloots bij Punt H. Carla is er iedere donderdag aanwezig in punt H aanwezig

Foto’s: Paula Bansema


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen