Algemeen

Kunstroute Hoogeveen heeft een nieuwe naam en een nieuw bestuur.

Hoogeveen-Vereniging Kunst Collectief (voorheen Kunstroute Hoogeveen) heeft niet alleen een nieuwe naam, maar is eind vorig jaar ook in zijn totaliteit gewisseld van bestuur.

We stellen ons graag voor van links naar rechts: Jan Meijer (secretaris), Anita Zwart (voorzitter), Esther Thijs (penningmeester), Geert Oldenbeuving (PR) en Maaike Schonewille – van Thuijl (secretaris).
We zijn als nieuw bestuur met de neus in de boter gevallen tijdens dit fantastische van Gogh jaar waarbij we veel mogen samenwerken met de stichting van Gogh Drenthe en de gemeente Hoogeveen. De kunstactiviteiten van dit jaar staan mede hierdoor in het teken van van Gogh.
Binnen de vereniging zijn we bezig met het optimaliseren van social media zoals onze eigen Facebook-pagina, Instagram en de website www.kunstroutehoogeveen.nl.Mede door hulp vanuit de Rabobank Club Support begint dit steeds meer vorm te krijgen. Belangrijke thema’s binnen de vereniging zijn: digitalisering, verjonging, verbinding (van de 70 kunstenaars) en zichtbaarheid in de gemeente Hoogeveen en omstreken.
Binnen de vereniging zijn er jaarlijks verschillende activiteiten waarbij de kunstenaars elkaar ontmoeten en kennis en kunst met elkaar delen.
Het lidmaatschap willen we als vereniging laagdrempelig houden voor iedereen. De contributie kost daarom €20 per jaar wat recht geeft op gratis deelname aan verschillende kunstactiviteiten. Daarnaast biedt de vereniging een platform voor kunstenaars om jezelf te laten zien aan het publiek en om je kunst te kunnen verkopen.
Iedereen die kunst maakt op welke manier dan ook is welkom om zich aan te melden als nieuw lid. Voor informatie kan je mailen naar info@kunstroutehoogeveen.nl
Kom jij er ook bij?!

Het bestuur en de vereniging gaan heerlijk bruisen om zo Kunst en Cultuur weer volop op de kaart te zetten en hopen te mogen blijven samen werken met de bedrijven die ons al jaren steunen.

Foto: Paula Bansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen