Kika tompouce actie krijgt vergunningen niet op tijd voor elkaar en gaat in afgeslankte vorm verder

Noordscheschut – Mike van Puffelen uit Hoogeveen heeft zich eind vorig jaar ingeschreven bij Run voor Kika. Vrijwel direct is hij aan de slag gegaan om geld in te zamelen.  Na de eerste succesvolle verkoop van kika tompouce eerder dit jaar komt er een vervolg op deze actie .

Mike heeft besloten om deze actie weer te doen. Vanaf vandaag kunnen mensen zich in schrijven voor kika tompouce die ze zaterdag 26 september kunnen ophalen bij bakkerij de Soete Suickerbol in Noordscheschut. Maar thuis laten bezorgen is ook een optie.  Voor 2,50 euro extra krijgt u ze aan huis geleverd in de gemeente Hoogeveen. Voor bedrijven die hun personeel eens willen verrassen is dit ook een smaakvolle actie. Deze lekkernijen kunnen dan vrijdag 25 september worden opgehaald bij de bakkerij in Noordscheschut. Ook op vrijdag is de optie er voor bezorging  voor 2, 50 euro. De Kika Tom Pouche kost  per stuk €2,80 Per 4 stuks 11 euro. En natuurlijk komt de netto winst geheel ten goede aan KIKA

Randactiviteiten

Zaterdag zou in het oorspronkelijke plan een aantal activiteiten worden ontplooid om meer geld bij elkaar te krijgen. Er zou een springkussen en een photobooth op het dorpsplein worden geplaatst. Maar de gemeente ziet dit als een evenement waar een vergunning met een bijpassende coronaprotocol bij horen. In al zijn enthousiasme is Mike dit vergeten op tijd aan te vragen. Een aanvraag duurt minstens 8 weken.

Kika Tompouche bestellen

Mensen/en bedrijven kunnen zich inschrijven via [email protected] tot donderdag 24 september 18.00 uur s avonds