Algemeen

Jongeren en sportaanbieders zijn een geweldige match!

Jongeren bieden veel kansen en nieuwe energie voor verenigingen. Andersom biedt een sportvereniging voor jongeren (14-30 jaar) een mooie kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Vrijwilligerswerk is namelijk waardevolle vrijetijdsbesteding, je besteed je energie zinvol, leert vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt én is ook gewoon erg leuk om te doen!

Het project ‘Maatschappelijke Diensttijd’ zet zich in voor deze match. Het biedt jongeren die zich inzetten voor een sportvereniging de kans om een opleiding/training/cursus te volgen die aansluit bij het gekozen vrijwilligerswerk. De opleiding wordt vergoed en hiernaast ontvangt de jongere een vrijwilligersvergoeding. Een cursus sociaal hygiëne of HACCP als barkeeper, maar ook trainer, coach, scheidsrechter, greenkeeper, behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Mochten er jongeren in de club zijn die een opleiding (willen) volgen en vrijwilligerswerk (willen) doen, meld deze dan aan door te mailen naar sport@hoogeveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen