foto: Pixabay
Algemeen

Hulp gezocht bij afstudeeronderzoek over COVID-19

Hoogeveen – De Corona pandemie heeft heel de wereld op z’n kop gezet en zo ook de fysiotherapie. Door heel Nederland werden de fysieke behandelingen in de praktijk vervangen voor behandelingen via beeldbellen. Patiënten konden thuis behandeld worden door middel van videobellen met de fysiotherapeut. Gelukkig is de fysiotherapeutische zorg weer van start gegaan, maar het is belangrijk dat we voorbereid zijn op het ergste.

Vandaar dat er een afstudeeronderzoek gestart is naar de tevredenheid van de patiënten over de behandelingen via beeldbellen. Voor het onderzoek zijn we op zoek naar mensen die 18 jaar of ouder zijn en een behandeling via beeldbellen hebben gehad.

fysiotherapeutische behandeling via beeldbellen t.o.v. reguliere fysiotherapeutische zorg.

Door het invullen van een 10-15 min durende vragenlijst draagt u bij aan het onderzoek. Hiermee helpt u zowel fysiotherapeuten, fysiotherapeuten i.o. als patiënten met als doel om voorbereid te zijn voor eventuele volgende pandemieën. Deelname is volledig anoniem. Door te klikken op onderstaande link start u de vragenlijst. Let op! Klik aan het einde van de vragenlijst op “inleveren” om definitief deel te nemen aan het onderzoek.

https://www.survio.com/survey/d/B6V1M5N5A4J6D4F6O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen