Houd me vast, Dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren

‘Houd me vast’ is dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Deze cursus wordt op vele plaatsen in Nederland met succes gegeven. En binnenkort kun je ‘Houd me vast’ ook in Hoogeveen volgen. Trainer Hermien Brons vertelt: “Er is ruimte voor drie (echt)paren om mee te doen. Want deze cursus volg je samen met je partner.”

 

Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

 

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door een hiervoor opgeleide EFT-trainer. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen.

De cursus kent een vaste structuur en bestaat uit acht bijeenkomsten. Onderwerpen zijn o.a.: emoties in liefde en verbinding of hechting, (destructieve) patronen binnen relaties, het opzoeken en vinden van de pijnplekken van vroeger en het bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken. Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, relatieversterkende oefeningen en huiswerkopdrachten. Verhelderende voorbeelden uit de praktijk kunnen dienen als steun, toelichting en inspiratie. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat. Lees ervaringsverhalen van eerdere deelnemers op de website www.houdmevast.nl.

 

Samen aan het werk?
Wil je zelf je ruzies stoppen? Wil je samen meer verbinding? Meld je dan aan om deel te nemen aan ‘Houd me vast’. De training start op donderdag 31 oktober van 14.30 tot 17.00 uur en bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de trainer via e-mail: [email protected] of bel 0528 278 855. Ook als je wel zou willen deelnemen, maar het tijdstip niet handig voor je is.