Hoogeveense editie van The Hike van RTL4 programma ‘Helemaal het einde’

Hoogeveen – Een paar enthousiaste gemeenteleden van VBG “DE Brug” wil graag iets doen voor SOS kinderdorpen met name voor de kinderen uit Kaapverdië. Dit naar aanleiding van het televisie programma “Helemaal het einde” van RTL4, waarin Matthijs en Marieke mensen oproepen te lopen voor SOS kinderdorpen.

Er zijn een tweetal activiteiten opgezet. Op 12 oktober gaat de jeugd van de “VBG de Brug en de BG Bethel ( beide Baptisten gemeentes) 1 nacht slapen zonder dak, zoals de kinderen in Kaapverdië dagelijks doen. Met deze willen zij geld ophalen door zich te laten sponsoren voor deze nacht.

The Hike Hoogeveen

The Hike is  een 24-uurs sponsorloop in Kaapverdië. In 24 uur lopen deelnemers zoveel mogelijk kilometers als ze kunnen. En maken met iedere stap het verschil in het leven van kinderen die jouw steun zo hard nodig hebben. In tegenstelling tot The Hike in Kaapverdië lopen de deelnemers een tocht van 24 kilometer op 20 oktober. De organisatie hoopt met een veel mensen “The Hike “te lopen vanaf 10.00 uur vanaf de Carstenstraat 81 te Hoogeveen. Mensen die graag mee willen lopen kunnen zich opgeven via thehike2018@gmail.com