Algemeen

Hoe gaat u om met uw afval? Gemeente hoort graag uw mening

Hoogeveen – Bent u er bewust mee bezig? Of juist niet? Het mooie is dat een steeds groter deel van het afval weer gebruikt kan worden als grondstof voor iets nieuws.

Hoe kunnen we dit nog beter onder de aandacht brengen? Denk mee over afval in een circulaire economie en een schoner Drenthe en meld u aan voor het testpanel.

AFVAL, VAN ONS ALLEMAAL

Afval, van zwerfafval tot ons huishoudelijk afval; we hebben er allemaal mee te maken. Door afval gescheiden in te leveren kunnen grondstoffen worden teruggewonnen zodat er zo weinig mogelijk restafval overblijft. Voor iedereen
is het belangrijk om hier bewust van te zijn. Hoe kunnen we dit nog beter onder de aandacht brengen?
We willen met de campagne bereiken dat we samen minder afval gaan produceren en afval beter gaan scheiden. Denkt u mee hoe we dit het beste kunnen verwoorden? Laat het ons weten en meld u aan voor het testpanel.

TESTPANEL

Er zijn twee momenten gepland. U kunt deelnemen op óf dinsdagmorgen 26 maart 2019 (9.30 ‘12.00 uur) in het stadhuis van Assen óf dinsdagmiddag 26 maart (14.00 ‘ 16.30 uur) in het stadhuis van Meppel. Uit alle aanmel
dingen selecteren wij 16 deelnemers om een representatief testpanel samen te stellen.

AFVALSTOFFENHEFFING ALS BELONING

Voor uw deelname aan het testpanel ontvangt u een vergoeding van €166,- (dit is een gemiddelde waarde van alle afvalstoffenheffingen in Drenthe voor een 1-persoonshuishouden.)

WILT U MEEDENKEN? MELD U AAN!

Wilt u uw mening geven over de campagne? Meld u dan aan via communicatie@hoogeveen.nl o.v.v. meedenken over afval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen