Algemeen

Heerlijke hamburgers eten en steun KiKa: Kom zaterdag naar de Albert Heijn Offerein in De Weide

Op zaterdag 25 mei van 10:00 tot 14:00 staan wij klaar voor een bijzondere actie voor de ingang van Albert Heijn De Weide. Wij (Bastiaan Kruit en Rens Meinen) zullen op onze Tacx (indoor fietstrainer) trainen om aandacht te vragen voor de Giro di KiKa. Daarnaast verkopen wij heerlijke broodjes hamburger, waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat!

Giro de KiKa is een tocht door Italië waar wij in 4 etappes ruim 600km en 16.000 hoogtemeters zullen fietsen, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KiKafonds, dat zich inzet voor kinderen met kanker.

Onze motivatie is eenvoudig maar krachtig: wij willen bijdragen aan het genezen van kinderkanker. Elk kind verdient een kans op een gezonde toekomst en wij hopen door onze inspanning een verschil te kunnen maken. Lees meer over onze drijfveren op: https://www.girodikika.nl/grinta-hoogeveen-bas-rens. Mocht u niet langs kunnen komen dan kunt u op deze pagina doneren. 

Tijdens onze trainingssessie kunt u ons aanmoedigen en uw steentje bijdragen door een heerlijk broodje hamburger te kopen. De volledige opbrengst hiervan gaat naar het KiKafonds. Dankzij de medewerking/sponsoring van Albert Heijn Offerein De Weide kunnen we deze actie mogelijk maken, waarvoor nogmaals onze hartelijk dank!

Laten we samen zorgen voor een succesvolle eindsprint in onze sponsorrace. Uw steun betekent de wereld voor ons en nog meer voor de kinderen die vechten tegen kanker. Tot ziens op zaterdag 25 mei bij Albert Heijn De Weide!

Aankomende evenementen