Algemeen

Gratis kennismaken met mind-walk

RUINEN-ECHTEN – Buiten in de vrije Drentse natuur een Mind-Walk® training volgen. Je wordt als vanzelf meegenomen in de rustgevende atmosfeer. Het groen om je heen, geluiden van vogels en het ruisen van de wind door de bladeren. Mind-Walk® is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of fitheid. Juist in de huidige tijd is het heilzaam om bewust in de natuur te ontspannen en te bewegen, dit stimuleert het immuunsysteem. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie.

 

Ben je graag buiten in de vrije natuur actief en wil je werken aan ontspanning en bewustwording? Kies dan voor Mind-Walk® waarbij invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samenkomen met mooie natuurwandelingen. De doorwerking kun je ervaren in het dagelijks leven. Zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport of wandelingen.

De Mind-Walk® trainingen en cursussen starten in september en oktober. Op zondagochtend 13 september is er een gratis workshop om kennis te maken. Daarna is er een workshop op 27 september en op 2 & 4 oktober starten de cursussen.

 

Werk je liever op een yogamat aan kracht, souplesse en balans? Kies dan voor de yogalessen in d’Olde Karke te Echten. Yoga is gericht op soepel bewegen, coördinatie en bewustwording. Bij regelmatige beoefening zul je meer ontspanning ervaren, yoga werkt stress regulerend.

 

Kennismaken? Bel, app of mail naar: Nienke Veurink, 06-18462721. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie en contactgegevens. Groenkracht is ook aangesloten bij www.buiten-yoga.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen