Gezellige vrouwenavond in het AZC Hoogeveen

Hoogeveen- Amnesty Hoogeveen heeft op 11 maart  vrouwenavond georganiseerd in het AZC in samenwerking met de Smederij, soroptimistclub De Reestlanden.
Deze avond is ter gelegenheid van de internationale vrouwendag 8 maart j.l. Met alle aanwezigen word er aandacht geschonken op het belang van vrouwenrechten, maar zal vooral gevierd gaan worden. Internationale vrouwendag staat solidair met alle vrouwen in vrijheid en de vrouwenrechten.

Een gezellige avond waar ook de Hoogeveense vrouwen van harte welkom waren en kennis konden maken met de buitenlandse vrouwen en de vrouwen vanuit het AZC.

De avond werd geopend door de voorzitter Amnesty Hoogeveen Aya Wolting, daarna werd het feestelijk geopend om even lekker met elkaar los te komen door Sinje Kiel de “Markiezin van Drenthe” met muziek en zang wat altijd verbindend werkt als men elkaars talen niet kan of moeilijk kan verstaan.
Tevens werd een gezellige salsa workshop gegeven waar iedereen vrolijk aan mee deed en de sfeer er goed inbracht.

In de loop van de avond kon men gezellig genieten van de heerlijk hapjes die door de buitenlandse vrouwen zijn gemaakt, lekker kletsen en dansen maar vooral genieten met elkaar.

Ook werd er een leuke verloting gehouden met leuke prijzen, kortom een zeer geslaagde avond waar vrouwen en gezelligheid centraal in staan.

Foto’s: Paula Bansema